GDPR & Cookies

SECURITATEA DATELOR - ISAYAA

Securitate

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea si/sau copierea de informatii cu scopul de a le comercializa ori alte asemenea actiuni vor fi pedepsite conform legii.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului, poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces.

In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. UNIVERSAL GRUP SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele daune care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Definitii

Securitatea – Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa confere un nivel adecvat de protectie a acestora;

Informarea – Informarea persoanelor cu ale caror date Societatea UNIVERSAL GRUP SRL intra in contact, se face de catre institutia ce prelucreaza datele personale vizate. Politica referitoare la securitatea datelor din cadrul societatii UNIVERSAL GRUP SRL este afisata pe site-ul organizatiei: www.isayaa.ro;

Notificarea – Societatea UNIVERSAL GRUP SRL notifica in scris Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu privire la categoriile de date prelucrate;

Confidentialitatea – Persoanele care prelucreaza datele cu caracter personal sau care intra in contact cu astfel de date, au prevazute responsabilitati specifice in fisa postului, iar in contractul individual de munca exista anexa cu privire la clauza de confidentialitate, cuprinsa si in Regulamentul de Ordine Interioara al societatii. Persoana imputernicita are obligatia de a actiona doar in baza instructiunilor primite de la operator.

Datele cu caracter personal apartinand categoriilor de persoane mentionate mai sus: clienti si potentiali clienti ai societatii UNIVERSAL GRUP SRL, consumatori si potentiali consumatori ai produselor societatii UNIVERSAL GRUP SRL, abonati ai societatii UNIVERSAL GRUP SRL sunt prelucrate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Datele cu caracter personal sunt colectate numai in scopuri determinate, explicite si legitime, iar prelucrarea ulterioara nu va fi incompatibila cu aceste scopuri.

Datele cu caracter personal ce fac obiectul prelucrarii sunt adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate.

Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii sunt exacte si, daca este cazul, actualizate.

Datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate.

Datele cu caracter personal se prelucreaza in conformitate cu drepturile persoanei vizate. Persoanele ale caror date sunt prelucrate, au dreptul de a obtine de la societatea UNIVERSAL GRUP SRL, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea acestora, in masura in care prelucrarea nu este conforma cu Legea 677/2001 sau datele sunt incomplete ori inexacte.

Se iau masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Datele cu caracter personal incidente indeplinirii contractelor la care societatea UNIVERSAL GRUP SRL nu pot forma obiectul unui transfer catre terti. Informatiile inregistrate si stocate sunt destinate utilizarii de catre Operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari, cu consimtamantul persoanei vizate: persoana vizata, imputernicitul operatorului, partenerii contractuali ai operatorului si alte companii din acelasi grup cu operatorul. Autoritatile publice centrale si locale carora li se comunica aceste informatiie, in cadrul unei competente speciale de ancheta, nu vor fi considerate ca destinatari si, in consecinta, nu este necesar consimtamantul persoanei vizate (de exemplu: instante de judecata, procurori, organe de urmarire penala etc.).

Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptii prevazute de lege. In caz de opozitie justificata, prelucrarea datelor nu mai poate viza datele in cauza. De asemenea, persoana vizata are dreptul de a se opune, in orice moment si cu titlu gratuit, fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scopuri de marketing direct, in numele Operatorului sau tertului sau sa fie dezvaluite unor terti. Pentru acest lucru, persoana vizata se va adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, iar masurile luate de catre Operator vor fi comunicate in 15 zile de la data cererii.

Politica de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele personale ale fiecarui Utilizator si/sau Cumparator sunt confidentiale si vor fi folosite de catre UNIVERSAL GRUP SRL, numai in scopul declarat al acestui site (cumpararea de produse, informare, vizitare, exprimare de opinii), cu respectarea dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze, direct sau indirect, aceste date unei terte persoane, in afara de exceptiile reglementate si prevazute de lege.

Datele personale ale utilizatorilor se stocheaza intr-o baza de date, protejata cu user si parola. De asemenea, datele de conectare ale clientilor pe site sunt stocate criptat in aceasta baza de date. Accesand aplicatia, utilizatorii au posibilitatea de a-si edita propriile date personale, neavand acces la datele personale ale celorlalti utilizatori.

Orice incercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor site-ului constituie infractiune si se pedepseste ca atare.

Model nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, UNIVERSAL GRUP SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanei vizate, reprezentanti legali ai persoanei vizate, imputernicitul operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul UNIVERSAL GRUP SRL. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Totalitatea datelor colectate in urma inregistrarii pe site-ul jermyns.ro a utilizatorilor sunt procesate si prelucrate potrivit reglementarilor legale existente pe teritoriul Romaniei. UNIVERSAL GRUP SRL se obliga sa nu transmita/publice nicio informatie dintre cele pe care ni le-ati furnizat.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul UNIVERSAL GRUP SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, conflictul va fi solutionat de competenta instanta judecatoreasca de la sediul social al administratorului site-ului, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Date de identificare

UNIVERSAL GRUP SRL 
CIF 11655499 J13/995/1999 Str. Rasuri 76 Constanta

Va multumim!

POLITICA DE COOKIES - ISAYAA

Utilizare Cookies

Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta vizitatorilor mai multe informatii despre plasarea, utilizarea si administrarea cookies utilizate de website-ul www.isayaa.ro.

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile de mai jos privind utilizarea cookies. In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii, ne puteti contacta la adresa de e-mail: info@isayaa.ro

Ce sunt cookies?

Cookies sunt fisiere de mici dimensiuni care se descarca pe computerul dumneavoastra in momentul in care vizitati website-ul www.isayaa.ro. Computerul dumneavoastra recunoaste si accepta automat aceste fisiere prin intermediul browserului utilizat.

Cookie-urile sunt stocate in memoria calculatorului utilizatorului de Internet, ele nu pot accesa/ citi alte informatii aflate in respectivul calculator. Astfel, cookie-urile pot fi asimilate unor „semne de carte” care ii spun browser-ului exact unde a ramas in cadrul unui website. Cookie-ul poate fi vazut si ca un identificator al utilizatorului de Internet, care anunta website-ul de fiecare data cand utilizatorul se intoarce. De asemenea, acestea retin preferintele utilizatorului in cadrul unui website (exemplu: limba folosita intr-un website care poate afisa continutul in mai multe limbi).

Fisierele de tip cookie nu sunt periculoase si nu trebuie tratate de catre niciun utilizator precum un virus sau un tip de fisier ce poate dauna computerului. Browser-ul utilizat permite setarea si limitarea conectarii de fisiere de tip cookie.

De ce utilizam cookie-uri?

Cookie-urile sunt necesare pentru functionarea deplina a serviciilor oferite de acest website, pentru imbunatatirea permanenta a structurii si continutului acestuia si pentru a asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare. Stocarea de cookies pe calculatorul utilizatorului ofera informatii referitoare la activitatile desfasurate de acesta pe website in vederea personalizarii sau imbunatatirii experientei utilizatorului pe pagina web si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta, prezentand continutul intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului.

De asemenea, cookie-urile pot oferi website-urilor posibilitatea de a monitoriza activitatile online ale utilizatorilor si de a stabili profiluri de utilizatori, care pot fi apoi folosite in scopuri de marketing.

Cookie-urile sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, fara a identifica persoana utilizatorului. Pentru analize web acest website utilizeaza serviciul Google Analytics care foloseste cookie-uri. In acest caz cookie-urile salveaza informatii despre utilizarea website-ului, numarul de pagini afisate, sursele din care vin vizitatorii website-ului si numarul de vizite, avand acelasi obiectiv de a imbunatati website-ul si de a oferi utilizatorului servicii si o experienta mai bune.

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de Internet.

Durata de viata a unui cookie?

Durata de stocare a unui cookie variaza in functie de obiectivul cu care acesta este plasat.

Cookie-urile de sesiune - sunt folosite pentru o singura sesiune fiind retinute doar pe durata unei singure vizite a website-ului de catre utilizator, nefiind stocate dupa ce utilizatorul a parasit website-ul.

Cookie-uri permanente - aceste cookie-uri sunt stocate pe o durata mai lunga si sunt utilizate cand utilizatorul revine pe website.

Toate aceste categorii de cookie-uri pot fi sterse de catre utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browser-ului. Daca nu se schimba setarile din browser, navigarea in website inseamna in mod automat utilizarea de cookie-uri. Gasiti mai jos indicatii pentru oprirea cookie-urilor.

Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea, refuzul de a accepta utilizarea cookie-urilor pot face anumite website-uri dificil de vizualizat. Browserele actuale ofera utilizatorilor posibilitatea de a schimba si administra setarile privind utlizarea cookie-urilor. Anumite portiuni ale website-urilor noastre nu pot fi accesate decat daca sunt activate cookie-urile si ca, daca dezactivezi cookie-urile, s-ar putea sa nu poti accesa anumite materiale sau sa nu poti beneficia de toate optiunile website-urilor noastre.

Utilizarea www.isayaa.ro fara respingerea cookie-urilor sau a tehnologiilor similare denota consimtamantul vizitatorilor pentru utilizarea de catre noi a unor astfel de tehnologii si pentru prelucrarea informatiilor. Daca vrei sa impui restrictii, sa blochezi sau sa stergi fisiere cookie, poti s-o faci modificand setarile navigatorului tau de web. Pasii necesari difera putin, in functie de navigatorul pe care il folosesti. Da clic pe oricare dintre link-urile de navigator de mai jos pentru instructiuni.

Puteti accesa aceste setari din meniul browserului pe care il utilizati. Pentru mai multe detalii privind administrarea cookie-urilor din browserul dumneavoastra puteti accesa sectiunea "Ajutor" a browserului. Pentru a seta cookie-urile urmati pasii de mai jos in functie de browser-ul folosit. Este posibil ca setarile sa fie foarte putin diferite in functie de versiunea folosita.

In browser-ul Chrome:

  • In coltul din dreapta-sus dati click pe menu-ul Chrome > Settings
  • Scroll pana in josul paginii, click pe "Show advanced settings".
  • In sectiunea "Privacy", click pe butonul "Content settings".
  • In sectiunea "Cookies", alegeti setarile preferate.
  • Stergere cookies: Pentru a sterge cookie-urile dati click pe "All cookies and website data…" pentru a vedea lista cu toate cookie-urile pe care Chrome le are stocate pe hard-disk. Aici puteti sterge cookie-urile individual sau chiar pe toate odata selectand "Remove All."

In browser-ul Mozilla Firefox:

  • Click pe butonul menu si alegeti "Preferences".
  • Selectati "Privacy" din menu-ul lateral.
  • Din combo "History" alegeti "Use custom settings for history"
  • Marcati "Accept cookies from sites" pentru a permite cookies sau demarcati pentru a nu permite folosirea cookies. Daca intampinati probleme cu cookies atunci la "Accept" alegeti "Never".
  • Stergere cookies: Daca dati click pe "Show Cookies…" se va deschide o noua fereastra unde puteti selecta si sterge unul sau mai multe cookies simultan.

In browser-ul Internet Explorer 11

  • Selectati rotita din dreapta sus a browser-ului, apoi alegeti Internet Options.
  • Click pe tab-ul "Privacy", selectati "Advanced"
  • Setati Accept/Block/Prompt in functie de necesitati atat pentru "First-party Cookies" cat si pentru "Third-party Cookies". Tot aici puteti bifa "Always allow session cookies" daca doriti. Apasati OK dupa ce ati facut setarile.
  • Stergere cookies: Pentru a sterge toate cooki-urile alegeti tab-ul "General" din "Internet Options" si dati click pe "Delete…" din tab-ul "Browsing History". Bifati "Cookies and Website Data" si dati click pe Delete.

Alte browsere:

Internet Explorer:

Firefox: http://support.mozilla.org/RO/kb/Cookies

Google Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=ro&answer=95647

Opera: http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

Safari: http://support.apple.com/kb/PH5042

Safari iOS (iPhone, iPad, iPod touch): http://support.apple.com/kb/HT1677

Daca nu folositi niciunul din navigatoarele de mai sus, atunci functia "Help" a navigatorului va va spune ce trebuie sa faceti. Puteti de asemenea vizita http://www.aboutcookies.org pentru mai multe informatii despre administrarea si stergerea cookie-urilor in diferite navigatoare de Internet.

Utilizand website-ul www.isayaa.ro., sunteti de acord cu modul de folosire de catre noi a cookie-urilor in conformitate cu aceasta Politica privind Cookie-urile. Daca nu sunteti de acord cu aceasta, trebuie sa setati corespunzator browser-ul dumneavoastra sau sa nu utilizati acest website. Dezactivarea cookie-urilor pe care le utilizam ar putea afecta experienta dumneavoastra ca utilizator al website-ului www.isayaa.ro. Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta Politica privind utilizarea cookies. Eventualele modificari si/sau completari urmeaza a fi afisate pe website-ul www.falkeromania.ro, urmand a intra in vigoare de la momentul afisarii.

Notificare cookie-uri & GDPR